'Vinicius Junior heeft al gehoord dat hij Gouden Bal heeft gewonnen'

Reacties

Vinícius Júnior wordt eind oktober gekroond tot winnaar van de Ballon d'Or. Dat heuglijke bericht voor de Braziliaanse aanvaller van Real Madrid heeft de Madrileense sportkrant MARCA alvast onthuld.

'Vinicius Junior heeft al gehoord dat hij Gouden Bal heeft gewonnen'
© Pro Shots

Op 28 oktober is het gala in het Théâtre du Châtelet in de Franse hoofdstad Parijs, waar de award uitgereikt wordt. Vinícius zal erbij zijn, net zoals een heel scala aan topvoetballers, en volgens MARCA weet de dribbelaar al dat hij in het zonnetje gezet zal worden. De winnaar van de Ballon d'Or wordt bepaald door stemmen van journalisten wereldwijd.

Vinícius zou de award vooral krijgen omdat zijn ploeg Real Madrid dit jaar de Champions League heeft gewonnen. In de finale tegen Borussia Dortmund besliste de Braziliaan het duel met de tweede goal voor zijn ploeg. Als de informatie klopt, gaat Real alleen op kop in het klassement clubs die het vaakst een Ballon d'Or-winnaar leverden. De Madrilenen en Barcelona zagen tot dusver allebei twaalf keer een werknemer terugkeren met de trofee in zijn koffer.

VI's Süleyman Özturk is een andere mening toegedaan:

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Vinícius Júnior
Meer over Vinícius Júnior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.