VI's Elftal van de Week: AZ levert bijna helft van het team

Reacties

AZ is logischerwijs de hofleverancier in VI's Elftal van de Week na de 9-1 slachtpartij tegen SC Heerenveen. Ook PSV heeft een aardig aandeel.

VI's Elftal van de Week: AZ levert bijna helft van het team
© Pro Shots

AZ gaf zaterdag tegen Heerenveen een galavoorstelling weg, waarin Troy Parrott de absolute blikvanger was. De spits scoorde vier keer en heeft met het rapportcijfer 9 dan ook bij VI het hoogst gescoord. Ruben van Bommel, Umar Sadiq (beiden een 8), Sven Mijnans en Wouter Goes (7,5) kregen ook een hoog cijfer.

Ook Victor Edvardsen mag met een 8 niet klagen. De Zweed was afgelopen zomer hard op weg naar Barnsley omdat hij baalde van zijn reserverol, maar had er toch geen goed gevoel bij en keerde zodoende terug. Go Ahead Eagles sloot hem in de armen en nu is Edvardsen goud waard. Afgelopen zondag tegen Sparta was hij weer belangrijk.

Op de linksbackpositie krijgt PSV'er Matteo Dams nipt de voorkeur boven Anass Salah-Eddine. Ook Dams' ervaren ploeggenoot Olivier Boscagli heeft het dreamteam van speelronde vijf gehaald. 

Jakob Breum (Go Ahead Eagles) en Igor Paixão (Feyenoord) kwamen op de vleugels net tekort vanwege de uitblinkers bij AZ. Ook Dylan Vente (PEC Zwolle) haalde het Elftal van de Week net niet, maar zijn doelman Jasper Schendelaar wél.

Elftal van de Week: Schendelaar; Van Rooij, Goes, Boscagli, Dams; Mijnans, V. Edvardsen, Meerveld; Sadiq, Parrott, Van Bommel

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.