VI's Elftal van de Week: beoordelingen zorgen voor bont gezelschap

Reacties

Ajax en Feyenoord zijn niet vertegenwoordigd in het Elftal van de Week. PSV, FC Utrecht en Heracles Almelo leveren ieder twee spelers.

VI's Elftal van de Week: beoordelingen zorgen voor bont gezelschap

PSV had het voor rust niet makkelijk, maar rekende dankzij twee doelpunten van Ricardo Pepi alsnog af met Willem II. De Amerikaanse aanvaller kreeg een 8 en mag zich Speler van de Week noemen. Joey Veerman leverde de assist bij het openingsdoelpunt en staat ook in het Elftal van de Week. De middenvelder uit Volendam moest zich later geblesseerd laten vervangen en is een vraagteken voor het Champions Leaue-duel met Sporting Portugal.

Net als PSV leveren ook FC Utrecht en Heracles Almelo twee spelers. Voor de Domstedelingen maakten Yoann Cathline en Paxten Aaronson het verschil op bezoek bij AZ. Heracles Almelo boekte tegen SC Heerenveen de tweede overwinning op rij. Damon Mirano en Brian De Keersmaecker kregen de hoogste beoordeling en staan in het Elftal van de Week. Dat geldt ook voor Dimitris Rallis, die zich wist te onderscheiden bij de bezoekers uit Friesland.

De spelers van Ajax en Feyenoord slaagden er niet in een uitverkiezing af te dwingen. Zij krijgen volgende week een herkansing in eigen huis. Ajax ontvangt dan FC Groningen, Feyenoord neemt het in De Kuip op tegen FC Twente. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.