VI's Elftal van de Week: FC Twente domineert na zorgeloze middag in Almere

Reacties

FC Twente is deze week met vier spelers hofleverancier van VI's Elftal van de Week. De Tukkers wonnen zondag met ruime cijfers van Almere City. Feyenoord en PSV hebben allebei twee spelers afgevaardigd.

VI's Elftal van de Week: FC Twente domineert na zorgeloze middag in Almere

FC Twente kende een uitstekende generale repetitie voor de Europa League-ontmoeting met Manchester United (woensdag). Sem Steijn scoorde twee keer en is uitgeroepen tot Speler van de Week. Steijn maakt logischerwijs ook deel uit van het Elftal van de Week, net als teamgenoten Lars Unnerstall, Bart van Rooij en Anass Salah-Edinne, die ook het net vond tegen Almere City.

Zowel Steijn als Salah-Eddine kreeg een 8 voor het optreden in Almere. Ook Malik Tillman (PSV) en Umar Sadiq (AZ) kregen eveneens een 8 en behoren ook tot het Elftal van de Week. Tillman scoorde twee keer tegen Fortuna Sittard en Sadiq was twee keer trefzeker tegen PEC Zwolle.

SC Heerenveen-aanvaller Jacob Trenskow kreeg een 8 voor zijn wedstrijd tegen FC Groningen, maar de rechtsbuiten legde het bij de eindbeoordeling af tegen buitenspelers Tillman en Sadiq. Heerenveen-spits Ion Nicolaescu (7,5) heeft centraal voorin wel een uitverkiezing afgedwongen.

Feyenoorders Thomas Beelen en Dávid Hancko behoren ook tot het Elftal van de Week: zij wonnen in De Kuip van NAC Breda. Het team wordt gecompleteerd door PSV'er Jerdy Schouten en Go Ahead Eagles-middenvelder Enric Llansana.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.