VI's Elftal van de Week: vier PSV'ers, Groningen-trio en Willem ll-uitblinker

Reacties

De Eredivisie is weer begonnen en dus maken we ook weer na elke speelronde een Elftal van de Week. Daarin vinden we spelers van PSV, maar ook Willem ll, FC Twente en FC Groningen zijn vertegenwoordigd.

VI's Elftal van de Week: vier PSV'ers, Groningen-trio en Willem ll-uitblinker
© Pro Shots

Laten we aftrappen met Thomas Didillon-Hödl. De doelman van Willem ll speelde in De Kuip tegen Feyenoord een belangrijke rol door meerdere Rotterdamse aanvallen onschadelijk te maken. Dankzij de Fransman wist Willem ll aan een nederlaag te ontsnappen. Hij heeft het cijfer 7,5 gekregen. Namens FC Twente zijn Sam Lammers (7,5) en Alec Van Hoorenbeeck (7,5) vertegenwoordigd. Beide spelers maakten tegen NEC een doelpunt.

Bij Fortuna Sittard was Alen Halilovic de belangrijke man tegen Go Ahead Eagles en PSV draagt met Olivier Boscagli, Jerdy Schouten, Malik Tillman en Richard Ledezma liefst vier spelers af en is daarmee hofleverancier. Marco Rente, Rui Mendes en Jorg Schreuders zijn de geselecteerden van FC Groningen. Laatstgenoemde scoort met het rapportcijfer 8 het beste van alle Eredivisie-spelers.

Ook Joey Veerman (PSV) en Antoni Milambo (Feyenoord) speelden een sterke wedstrijd, maar scoorden net te laag voor een plek in het Elftal van de Week. Het was zoeken naar een linksback, daarom hebben we gekozen voor de door Peter Bosz bejubelde Boscagli, die uiteraard normaal gesproken in het centrum opereert.

Elftal van de Week: Didillon-Hödl; Ledezma, Rente, Van Hoorenbeeck, Boscagli; Schouten, Tillman, Halilovic; Schreuders, Lammers, Rui Mendes

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.