Vitesse haalt Hoogewerf terug naar Nederland

Reacties

Dillon Hoogewerf verruilt Borussia Mönchengladbach voor Vitesse. De 21-jarige rechtsbuiten tekent voor twee jaar, met een optie voor derde seizoen, bij de degradant.

Vitesse haalt Hoogewerf terug naar Nederland
© Pro Shots

De 21-jarige Hoogewerf was al even op proef in Arnhem en wist de technische staf te overtuigen van zijn meerwaarde. 'Hij is een snelle buitenspeler en erg wendbaar', aldus hoofdscout Theo Janssen. 'Dillon liet al heel snel zien over de nodige kwaliteiten te beschikken. Ook voor hem is de stap naar Vitesse een uitgelezen mogelijkheid om zichzelf in de kijker te spelen en zich te laten zien bij het grote publiek.'

Hoogewerf maakte op zeventienjarige leeftijd de overstap van Ajax naar Manchester United. Twee jaar geleden verhuisde hij naar Borussia Mönchengladbach. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het niet voor de voormalig jeugdinternational van Oranje.

Vitesse legde woensdag ook al drie spelers vast. Mees Kreekels kwam transfervrij over van Helmond Sport, terwijl Alexander Büttner de overstap maakte vanaf De Graafschap. De twintigjarige Georgiër Irakli Yegoian is afkomstig van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.