Vitesse start in eigen huis, als het aan Keuken Kampioen Divisie mag beginnen

Reacties

Vitesse begint het nieuwe seizoen, als het aan alle financiรซle verplichtingen kan voldoen en mag beginnen aan de competitie, in de Keuken Kampioen Divisie. De degradant is op de eerste speeldag gekoppeld aan Telstar, terwijl ook Excelsior (TOP Oss-uit) relatief makkelijk begint.

Vitesse start in eigen huis, als het aan Keuken Kampioen Divisie mag beginnen
© Pro Shots

FC Volendam, de derde en laatste degradant van afgelopen Eredivisie-seizoen, heeft een zwaardere uitwedstrijd: zij gaan op bezoek bij De Graafschap. ADO Den Haag - VVV-Venlo is verder een affiche dat er bovenuit steekt.

SC Cambuur heeft nog een extra week de tijd om het nieuwe stadion speelklaar te maken. Het is al bekend dat de Leeuwarders het stadion niet helemaal af krijgen voor de start van het nieuwe seizoen, maar hopen het wel speelklaar te hebben. In die strijd tegen de tijd krijgt de club van trainer Henk de Jong dus minimaal zeven dagen langer.

Verder spelen de beloftenteams van Ajax en PSV direct tegen elkaar op de maandagavond. Roda JC moet na de enorme domper van dit seizoen in de eerste speelronde naar Jong AZ, terwijl FC Dordrecht op bezoek gaat bij FC Eindhoven. Voor Kevin Hofland is het debuut met Helmond Sport tegen Jong FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.