Vitesse-supporters krijgen ludieke attentie na vervelende middag

Reacties

Fans van Vitesse hebben een grappige kaart ontvangen van (de supportersvereniging van) hun club. Het schrijven is bedoeld om aandacht te geven aan een vervelende ervaring die een groep Vitessenaren recent had.

Vitesse-supporters krijgen ludieke attentie na vervelende middag
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De supporters van Vitesse beleefden een nare middag in het stadion van De Graafschap. Rookontwikkeling door het afsteken van rookpotten zorgde voor gezondheidsklachten bij de Arnhemse aanhang, die hun favorieten de Gelderse twist ook nog zagen verliezen. Als troost hebben de supportersvereniging en de club hen een opkikkertje gestuurd. Letterlijk.

Behalve een zakje met twee van die snoepkikkertjes, kregen ze ook een kaart. 'Even een opkikkertje', luidt de aanhef. 'De wedstrijd De Graafschap tegen Vitesse verliep allesbehalve soepel. Zowel sportief als qua beleving werd de wedstrijd letterlijk overschaduwd door een donkere rookwolk', klinkt het. De organisatie bedankt de Vitessenaren voor hun 'onverminderde steun'.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.