Vlap baalt van 'schijtbakkenvoetbal' en 'kinderlijke' handsbal

Reacties

Michel Vlap had als liefhebber genoten van het heerlijke spektakelstuk dat FC Twente en Red Bull Salzburg dinsdagavond opvoerden, maar de Friese middenvelder had er als sportman flink de pest in, vlak na de wedstrijd.

Vlap baalt van 'schijtbakkenvoetbal' en 'kinderlijke' handsbal
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
3 - 3
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg

Het werd nog erg spanennd op het einde, maar de eerste helft zit Vlap niet lekker. 'Te laat. In de eerste helft speelden we schijtbakkenvoetbal, en daar kan ik niet tegen. Ik baal enorm. Als je ziet hoe we het in de tweede helft doen… dan hebben we het zelf gedaan. Als je niemand durft in te spelen in de dekking, dan wordt het moeilijk. Dan hebben zij wel het vermogen om daar heel knap onderuit te spelen.'

In de tweede helft begon Twente op de slechtst denkbare manier, maar de 1-3 van Salzburg bleek uiteindelijk geen nekslag voor Twente. 'Na rust komt het publiek erachter te staan, dan krijgen zij het moeilijk en komen ze er niet meer uit. Daar heb ik wel van genoten', aldus Vlap.

Met een curieuze handsbal gaf hij Salzburg nog de kans om de wedstrijd te beslissen, maar Lars Unnerstall redde knap op de inzet van kwelgeest Maurits Kjaergaard. 'Ik wist al dat het een penalty ging worden, ik weet niet wat ik met m'n handen doe. Hij verlengt de bal, maar ik mag nooit m'n handen voor m'n gezicht houden. Dat is wel kinderlijk. Stom. Ik ben Lars erg dankbaar, dat heb ik hem ook gezegd', aldus Vlap bij Ziggo Sport.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.