Voetbal op tv: dit moet je doen om de duels van Ajax en Go Ahead te zien

Reacties

Het Europese voetbalseizoen begint donderdag voor de Nederlandse clubs. De eerste ijzers in het vuur: Go Ahead Eagles (in de Conference League tegen SK Brann) en Ajax (in de Europa League tegen FK Vojvodina). Voor de televisiekijkers wordt het even nieuw.

Voetbal op tv: dit moet je doen om de duels van Ajax en Go Ahead te zien

Het Europese voetbal is met ingang van seizoen 2024/25 namelijk uitsluitend bij Ziggo Sport te zien. De wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn gratis te bekijken. Klanten met een tv-abonnement van Ziggo hoeven alleen maar kanaal 14 op hun toestel op te zoeken om te kijken, alle anderen met een smartphone of tablet kunnen zich aanmelden voor Ziggo Sport Free, de app van Ziggo Sport installeren en het hoofdkanaal naar hun televisie casten.

Als dat gelukt is, gaat het beeld vanaf 18.00 uur naar de Vetkampstraat in Deventer. Voor het eerst sinds 1965 wordt daar Europees voetbal gespeeld. Na de voorbeschouwing begint het duel met Brann om 18.30 uur. Daarna wordt er op het hoofdkanaal gelijk van Deventer naar Amsterdam geschakeld: om 20.30 uur begint Ajax aan zijn avontuur.

Op die zender is dus geen tijd voor een voorbeschouwing op Ajax – Vojvodina, die wordt vanaf 20.00 achter de betaalmuur uitgezonden op Ziggo Sport 2. De sportzender heeft zijn kanalen dit jaar ook nieuwe namen gegeven: niet langer worden ze vernoemd naar verschillende sporten, maar ze worden genummerd. Behalve het open kanaal heb je dus kanalen 2, 3, 4, 5 en 6.

Wedstrijd Aftrap Zender
Go Ahead Eagles - SK Brann 18.30 uur Ziggo Sport open kanaal & Ziggo Sport Free (online)
Ajax - Vojvodina 20.30 uur Ziggo Sport open kanaal & Ziggo Sport Free (online)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.