Voetbal op tv: hier kijk je woensdag naar Feyenoord tegen Girona

Reacties

Feyenoord neemt het woensdagavond om 18.45 uur op tegen Girona. De ploeg van trainer Brian Priske jaagt op de eerste punten in de Champions League. Voetbal International zet uiteen waar en hoe dit duel wordt uitgezonden.

Voetbal op tv: hier kijk je woensdag naar Feyenoord tegen Girona
Girona
Girona
18:45
Feyenoord
Feyenoord

De wedstrijd tussen Feyenoord en Girona begint dinsdagavond om 18.45 uur en is live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.45 uur. Op het open kanaal is dinsdag alleen Feyenoord te zien. Na afloop is er een uitgebreide samenvatting. De overige duels in de Champions League zijn op de betaalzenders van Ziggo Sport te zien.

Alle Europese duels van de Nederlandse clubs zijn gratis te bekijken. Klanten met een tv-abonnement van Ziggo hoeven alleen maar kanaal 14 op hun toestel op te zoeken om te kijken, alle anderen met een smartphone of tablet kunnen zich aanmelden voor Ziggo Sport Free, de app van Ziggo Sport installeren en eventueel het hoofdkanaal naar hun televisie casten.

Woensdag

Wedstrijd Tijd Zender
Girona - Feyenoord 18.45 uur Ziggo Sport (Free)

Alles over de Champions League

We bundelen het laatste Champions League-nieuws op onze Champions League -pagina. Van PSV, tot Feyenoord en de topfavorieten, alles komt voorbij. Alle wedstrijden zijn ook hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.