'Voormalig Ajax- en Feyenoord-target hard op weg naar Ipswich'

Reacties

Ajax en Feyenoord grijpen naast de komst van Omari Hutchinson (20). De jonge aanvaller genoot in de afgelopen maanden serieuze belangstelling vanuit de Eredivisie-top, maar blijft actief in Engeland bij Ipswich Town.

'Voormalig Ajax- en Feyenoord-target hard op weg naar Ipswich'
© Pro Shots

Met die club promoveerde Hutchinson als huurling van Chelsea afgelopen seizoen naar de Premier League. Met tien doelpunten en zes assists in 44 duels in het Championship had de multi-inzetbare Jamaicaan een behoorlijk aandeel in dat succes en dus wilde Ipswich hem, net als Ajax en Feyenoord, graag permanent inlijven.

Dat is volgens transferjournalist Fabrizio Romano in elk geval gelukt. De gepromoveerde club betaalt iets meer dan 25 miljoen euro voor Hutchinson, waarbij Chelsea ook nog een doorverkoopclausule van 25% heeft. Een terugkoopoptie voor The Blues is er echter niet opgenomen in de overeenkomst.

Hutchinson is de eerste aanwinst die Ipswich Town voor het nieuwe seizoen heeft gepresenteerd. Wel hield het succescoach Kieran McKenna aan boord: er was vanuit diverse clubs belangstelling voor hem, maar de oefenmeester tekende een nieuwe verbintenis tot en met medio 2028.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ipswich Town
Meer over Ipswich Town
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.