Voormalig MVV'er maakt zeven uur na droomtransfer eerste goal

Reacties

Dailon Livramento beleeft een prachtige woensdag. De in Rotterdam geboren aanvaller ondertekende in de ochtend zijn contract bij Serie A-club Hellas Verona, zeven uur later maakte hij zijn eerste doelpunt in Italiaanse dienst.

Voormalig MVV'er maakt zeven uur na droomtransfer eerste goal
© Pro Shots

Het is niet veel spelers gegeven, van de Keuken Kampioen Divisie naar de Serie A. Livramento kreeg het wel voor elkaar. Na 64 wedstrijden op het tweede niveau laat hij Nederland achter zich voor een avontuur bij de nummer dertien van het afgelopen Serie A-seizoen.

Het begin voor Livramento, twee jaar geleden nog spelend voor de beloften van Roda JC Kerkrade, mocht er zijn. Tegen stadgenoot Virtus Verona maakte hij een kwartier voor tijd van dichtbij de 5-0 voor Hellas Verona. Livramento was nog geen vijftien minuten daarvoor ingevallen. Het werd uiteindelijk 5-1. 

Livramento begon samen met landgenoot Jayden Braaf op de bank bij Hellas Verona, oude bekenden Elayis Tavsan en Abdou Harroui hadden wel een basisplek bij de Italianen. Livramento zal vast uitkijken naar 10 augustus, als hij zijn officiële debuut kan maken voor Hellas Verona. De club staat dan in het Italiaanse bekertoernooi tegenover Cesena of Padova. In de Serie A opent Hellas Verona tegen Napoli op 18 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.