Voorspel wie score opent bij Ajax - Willem II en maak kans op €5.000!

ADVERTORIAL – Groei jij deze zondag uit tot een van de winnaars van de Eredivisie-dag? Unibet biedt voor het duel tussen Ajax en Willem II een Golden Goal-actie aan met een prijzenpot van 5.000 euro. Jij wordt uitgedaagd te voorspellen wie de score opent en in welke minuut dat gebeurt!

Voorspel wie score opent bij Ajax - Willem II en maak kans op €5.000!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
Willem II
Willem II

Deelname aan het Golden Goal-spel is gratis en een goede voorspelling kan dus veel opleveren. Tot de start van de wedstrijd kan een voorspelling worden gedaan en per speler geldt een maximum van één voorspelling. Je mag jezelf een winnaar noemen als je de juiste doelpuntenmaker én de juiste minuut hebt voorspeld. Slechts een van de twee goed voorspellen is dus niet voldoende voor winst.

Is er meer dan één winnaar? Dan wordt de prijzenpot van 5.000 euro verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspelling hebben gedaan. Handig om te weten: als het eerste doelpunt van de wedstrijd een eigen doelpunt is, dan draait deze promotie van Unibet om de tweede treffer in de wedstrijd.

Heb jij een gevoel bij wie de score gaat openen bij Ajax tegen Willem II en in welke minuut het openingsdoelpunt gaat vallen? Er kan gratis een voorspelling worden gedaan.

Voor Willem II is dit het eerste bezoek aan de Johan Cruijff Arena sinds 2 december 2021, toen de Tilburgers met 5-0 onderuit gingen. Antony en Lisandro Martínez waren toen nog trefzeker voor Ajax. Ook trefzeker destijds: Davy Klaassen. De weer in Amsterdam teruggekeerde aanvallende middenvelder was dit seizoen al drie keer trefzeker in de Eredivisie.

Waar bij Ajax het optimisme is teruggekeerd na alle onrust in het vorige seizoen, is Willem II ook alleraardigst begonnen in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De promovendus verzamelde in de eerste negen speelrondes al twaalf punten en staat daarmee in de middenmoot. Zie jij Willem II stunten in de Johan Cruijff Arena? De quotering voor een gelijkspel of een zege van Willem II (Dubbele Kans, X2) is 3.10. De odd voor een zege van Ajax is 1.38. Inzetten op een overwinning van de Amsterdammers met minstens twee goals verschil kan 2.05 keer de inleg opleveren.

Welkomstactie
Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder stelt Unibet een speciale welkomstactie beschikbaar. Bij die actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Meer dan 0.5 goals door Ajax tegen Feyenoord woensdagavond. Oftewel: Ajax moet scoren in De Klassieker. Kiezen voor Feyenoord moet scoren is ook een optie bij deze actie.

Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's