Watford geeft bijna alles weg tegen Fulham

Watford leek vlak na rust op weg naar de eerste overwinning van het seizoen. Drie minuten voor tijd stond het echter met lege handen, om alsnog een punt veilig te stellen thuis tegen Fulham (3-3).

Tot twintig minuten voor tijd leidde Watford met 2-0. Marlon King opende de score van dichtbij in de 23ste minuut en Ashley Young vergrootte de marge direct nadat de tweede helft was begonnen.

De ommekeer kwam er voor Fulham toen Brian McBride Collins John kwam aflossen. De Amerikaanse spits zorgde voor de aansluiting. In de laatste tien hectische minuten leken de Londenaren de comeback te voltooien. Heidar Helguson maakte gelijk en dankzij een eigen doelpunt van Damien Francis werd het zelfs 2-3.

Watford redde alsnog een punt door een goal in de 89ste minuut. Opnieuw was Young trefzeker. Hij schoot de gelijkmaker binnen van de rand van het strafschopgebied.