Weer helpt Christensen FC Twente aan uitzege

ADO Den Haag en FC Twente bewezen woensdag waarom zij twee van de minst scorende ploegen van de Holland Casino Eredivisie zijn. Uiteindelijk besliste Kim Christensen vlak voor tijd het duel.

Weer helpt Christensen FC Twente aan uitzege

In de 83ste minuut zorgde de Deense aanvaller voor de enige treffer. Blaise N'Kufo speelde Christensen aan, die doelman Dorus de Vries omspeelde en de Enschedese ploeg aan een 1-0 voorsprong hielp. Het is voor het tweede duel op rij dat Christensen Twente aan een 1-0 zege helpt.

De goal was een van de weinige hoogtepunten in een matige wedstrijd, waarin Den Haag de betere mogelijkheden kreeg. De ontmoeting in het Zuiderpark was nog wel aardig begonnen met kansen voor Jason Culina, N'Kufo en Geert den Ouden. Maar naarmate het duel vorderde, nam de amusementswaarde snel af en leken beide ploegen op weg naar een doelpuntloos gelijkspel.

In de slotfase was ADO nog dicht bij de verdiende Haagse gelijkmaker, maar Alberto Saavreda zag Jeroen Heubach zijn kopbal van de lijn werken. Geert den Ouden passeert Bas Sibum

Bekijk hier al onze video's