Weinig spektakel op Old Trafford, wel veel goals bij City

Reacties

Fans van Manchester United krijgen dit seizoen maar weinig waar voor hun geld. Er werd dit seizoen pas dertien keer gescoord op Old Trafford, terwijl er bij Peterborough juist wél veel te beleven valt.

Weinig spektakel op Old Trafford, wel veel goals bij City

Tijdens de negen thuiswedstrijden van United scoorde de ploeg van manager Louis van Gaal tien keer, terwijl het op eigen veld drie doelpunten tegen kreeg. Bij geen enkele Engelse profclub wordt er minder gescoord. Preston North End, Blackburn Rovers, Watford en Sunderland delen met achttien treffers de 88ste plaats.

Als neutrale toeschouwer kan je op zoek naar goals beter een seizoenkaart nemen bij Peterborough, want bij de nummer zes van de League One wordt er flink op los gescoord. In twaalf wedstrijden in het Abax Stadium vielen in totaal liefst 45 doelpunten. Peterborough scoorde er zelf 26, terwijl het thuis negentien treffers incasseerde.

Fulham bezet met 44 goals de tweede plaats en de hoogst geklasseerde Premier League-club is Manchester City, waar al 41 keer gescoord werd in het Etihad Stadium. De ploeg van Manuel Pellegrini is met 29 doelpunten ook de meest scorende thuisclub in het Engelse profvoetbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.