Welke Braziliaanse aanvaller staat op bij afwezigheid van Neymar?

ADVERTORIAL – Titelfavoriet Brazilië komt vandaag voor de tweede keer dit WK in actie. Volgt na de overwinning op Servië opnieuw een overtuigend optreden? Bekijk de Specials van Jack's en speel mee!

Welke Braziliaanse aanvaller staat op bij afwezigheid van Neymar?
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
1 - 0
Zwitserland
Zwitserland

Bondscoach Tite vertelde zondag dat hij zich schuldig voelt. Hij had Neymar eerder naar de kant moet halen in het duel met Servië. Tite had niet direct door dat de schade aan de rechterenkel ernstig was en verwijt zichzelf dat hij teveel risico heeft genomen met zijn sterspeler. Het is nog onzeker wanneer Neymar weer in actie kan komen, maar het duel met Zwitserland mist hij sowieso.

Hoe vervelend de blessure van Neymar ook is, als er één selectie is die blessures moet kunnen opvangen, dan is het die van Brazilië. Het was veelzeggend voor de kracht in de breedte van de Brazilianen dat Rodrygo, Gabriel Jesus, Antony en Gabriel Martinelli invielen in de slotfase tegen Servië. Bij een 2-0 voorsprong konden de aanvallers van Real Madrid, Arsenal en Manchester United proberen te profiteren van de grotere ruimtes. Richarlison had met twee goals al voor de geruststellende voorsprong gezorgd op dat moment.

Wie zie jij schitteren tegen Zwitserland? Jack's biedt twee fraaie Specials aan voor deze wedstrijd.

De quotering voor een zege van Brazilië in combinatie met een goal van Vinícius Júnior is verhoogd naar maar liefst 4.50. De linksbuiten van Real Madrid was erg dreigend in de openingswedstrijd tegen Servië. De dribbelaar creëerde vier kansen voor anderen en kwam zelf tot vier doelpogingen. Ter vergelijking: alleen Neymar had evenveel schoten. De 22-jarige aanvaller was dit seizoen voor zijn club Real ook al op dreef, met zes goals in La Liga en vier in de Champions League.

Bij de andere Special staat Richarlison in de schijnwerpers. De odd voor een zege van Brazilië in combinatie met een goal van de spits is verhoogd naar 3.75. Zoals gezegd was het Richarlison die donderdag twee keer scoorde tegen Servië. De aanvaller van Tottenham Hotspur heeft als spits het vertrouwen gewonnen van bondscoach Tite, die de vele arbeid van Richarlison zonder bal prijst. Zijn statistieken bij de nationale ploeg zijn verbluffend: negen goals in de laatste zeven interlands.

Ben je benieuwd wat Jack's nog meer te bieden heeft? Bekijk hier het uitgebreide aanbod. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie, met een odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Qatar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's