Wellenreuther blaast zelf Bijlow-discussie nieuw leven in: 'Dit helpt niet'

Reacties

Begin augustus kwam via Feyenoord naar buiten dat Justin Bijlow zijn rol als eerste keeper kwijt was geraakt aan Timon Wellenreuther, inmiddels rammelt Bijlow weer aan de poort. Dat is althans de lezing van analyticus Mario Been.

Wellenreuther blaast zelf Bijlow-discussie nieuw leven in: 'Dit helpt niet'
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

De oud-coach van Feyenoord en NEC ziet bij ESPN dat Wellenreuther geen al te goede indruk maakt in de openingsfase van het seizoen. Ook tegen NEC ging de Duitser niet vrijuit, volgens Been. 'Ik vind de bal er makkelijk ingaan', doelde hij op de inzet van Sontje Hansen die uiteindelijk de 1-0 opleverde.

Wordt de roep om een terugkeer van Bijlow daardoor luider? 'Dit is wekelijks aan de gang. Hij (Wellenreuther, red.) heeft een paar van dit soort momenten gehad en dan komt de discussie of Bijlow terug moet in het elftal. Ik heb vorige week gezegd dat ik denk dat het niet al te lang gaat duren, dan helpen dit soort momenten natuurlijk niet.'

Feyenoord stond bij rust 1-0 achter in Nijmegen, eerder werd al puntenverlies tegen Willem II, Sparta Rotterdam en FC Groningen geleden. 

Poll Moet Bijlow terugkeren onder de Feyenoord-lat?
  • Ja, Wellenreuther maakt te veel fouten
  • Nee, laat Wellenreuther nog maar even staan

Volg het restant van het duel in de VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.