Wennen in de schaduw zit er voor Zirkzee bij Man Utd niet in

ADVERTORIAL – Manchester United kan zaterdag in de eerste Premier League-wedstrijd na de interlandbreak eindelijk de bittere nasmaak wegspoelen die het overhield aan de nederlaag tegen Liverpool. De ploeg van manager Erik ten Hag gaat op bezoek bij Southampton. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Wennen in de schaduw zit er voor Zirkzee bij Man Utd niet in
© Pro Shots
Southampton
Southampton
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Wat deed de 0-3 nederlaag tegen Liverpool pijn op Old Trafford. Met forse investeringen op de transfermarkt hoopten The Red Devils deze zomer het gat met clubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool te verkleinen. In de eerste topper in het nieuwe Premier League-seizoen kwam het kwaliteitsverschil echter weer duidelijk aan het licht. Een week eerder ging United al met 2-1 onderuit bij Brighton & Hove Albion. Zo heeft de ploeg van Ten Hag na drie speelrondes slechts drie punten en is de druk alweer toegenomen voor de uitwedstrijd tegen Southampton. Er moet gewonnen worden om te kunnen aanhaken in de competitie.

De kans is groot dat Ten Hag landgenoot Joshua Zirkzee laat starten. Concurrent Rasmus Højlund kwam door een blessure nog niet in actie dit seizoen. Ten Hag predikte aan de vooravond van het nieuwe Premier League-jaar geduld toen hij vragen kreeg over Zirkzee. Er was voorzichtigheid nodig omdat hij de voorbereiding had gemist. De 23-jarige aanwinst eiste bij zijn Premier League-debuut direct de hoofdrol op door als invaller het winnende doelpunt te maken tegen Fulham. Een week later kwam hij bij de start van de tweede helft binnen de lijnen en weer een speelronde later was hij basisspeler tegen Liverpool. Hoe voorzichtig Ten Hag ook wil zijn met de Oranje-international, United heeft na de beroerde start het scorende vermogen van Zirkzee nu al keihard nodig.

Zirkzee speelde vorige week indrukwekkend in de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina en maakte in dat duel zijn eerste goal als international. Inzetten op een goal van Zirkzee tegen Southampton kan 2.90 keer de inleg opleveren. Ook interessant: de quotering van 3.15 voor een treffer van Bruno Fernandes. De Portugese sterspeler maakte in de vorige uitwedstrijd tegen Southampton het winnende doelpunt en was in zijn zeven optredens tegen The Saints al direct betrokken bij zes goals.

Quoteringen doelpuntenmakers

- Adam Armstrong: 2.80
- Ben Brereton: 3.45
- Yukinari Sugawara: 4.60

- Joshua Zirkzee: 2.90
- Bruno Fernandes: 3.15
- Marcus Rashford: 3.30

Southampton is na één seizoen in het Championship weer teruggekeerd in de Premier League en heeft zijn eerste drie competitiewedstrijden verloren. Vanuit Nederlands perspectief is Yukinari Sugawara een speler om op te letten. De van AZ overgekomen vleugelverdediger is in die drie duels telkens basisspeler geweest. Een andere in het oog springende aankoop van Southampton is de van Arsenal overgekomen doelman Aaron Ramsdale.

Zie jij United winnen op bezoek bij Southampton? De quotering voor een zege van de bezoekers is 1.80. Voor een verrassende overwinning van de thuisploeg staat een odd van 4.50.

Geniet met extra spanning van de eerste wedstrijd in de nieuwe Premier League-speelronde door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's