Werder Bremen gaat onderuit bij debuut Ono

Shinji Ono heeft tegen Werder Bremen direct zijn waarde bewezen voor VfL Bochum. Het winnende Schalke 04 had gemengde gevoelens over Kevin Kuranyi.

Werder Bremen gaat onderuit bij debuut Ono

Werder Bremen-VfL Bochum 1-2Halverwege de tweede helft maakte Shinji Ono zijn debuut voor VfL Bochum. De oud-Feyenoorder droeg er zijn steentje toe bij dat Werder Bremen op eigen veld verrassend ten onder ging. De Japanner was betrokken bij de goals van Benjamin Auer en Anthar Yahia.

Bij de entree van Ono zag het er allemaal minder goed uit voor Bochum. Werder leidde soeverein met 1-0 door een treffer van Daniel Jensen. Na de gelijkmaker markeerde de rode kaart voor Naldo het begin van het einde van Werder, dat door de nederlaag terrein moest prijsgeven op koploper Bayern.

Schalke 04-VfB Stuttgart 4-1Kevin Kuranyi heeft zijn waarde bewezen voor Schalke 04. De aanvaller legde met twee treffers een solide basis voor een 4-1 overwinning op VfB Stuttgart, dat in de laatste tien jaar nimmer als winnaar Gelsenkirchen had verlaten. Toch was het niet alleen maar goud dat blonk bij Kuranyi. De international vierde zijn tweede goal met het uittrekken van zijn shirt. Het leverde hem een gele kaart op, die hem de derby met Borussia Dortmund kost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen