Werkweigeraar Teze heeft spijt en stelt zich alsnog beschikbaar voor PSV

Reacties

Jordan Teze heeft spijt van zijn besluit om zich niet beschikbaar te stellen voor PSV tijdens de competitiestart. De rechtsback heeft vrijdagavond kenbaar gemaakt toch te willen spelen tegen RKC Waalwijk, als trainer Peter Bosz een beroep op hem doet. PSV laat weten dat Teze deel uit zal maken van de wedstrijdselectie. 

Werkweigeraar Teze heeft spijt en stelt zich alsnog beschikbaar voor PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Eerder deze vrijdag sprak Bosz nog schande van het gedrag van Teze, die hem had laten weten niet in actie te willen komen voor PSV. Waarschijnlijk vanwege de concrete interesse van AS Monaco, dat de Oranje-international graag wil overnemen van de Eindhovenaren. Bosz openbaarde bovendien dat de 24-jarige verdediger vorige week voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord ook al met de gedachte speelde om zich niet beschikbaar te stellen. Toen haalde hij zijn pupil uiteindelijk nog over.

Teze kwam uiteindelijk gewoon in actie en is op de avond voor de competitiestart tegen RKC nu opnieuw tot inkeer gekomen. Via Instagram heeft hij laten weten spijt te hebben van zijn besluit. 'Ik ben gestreeld door de interesse van een grote buitenlandse club, maar ik ben een kind van de club en draag jullie in mijn hart', schrijft hij aan de supporters.' Teze wil als kind van de club door de voordeur vertrekken en stelt zich alsnog beschikbaar. Na een goed gesprek is de kou met Bosz inmiddels uit de lucht.

De Eredivisie-start van PSV

PSV werkt toe naar de competitiestart tegen RKC Waalwijk. Volg op VI PRO alles over de aanloop van de Eindhovenaren naar de eerste speelronde. • Transferupdate: PSV aast nog op drie verdedigers. • Technisch directeur Earnest Stewart wil een legacy achterlaten. • Hoe houdt Peter Bosz zijn kampioenen scherp? • Zo speelt het PSV van Peter Bosz. Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Teze
Meer over J. Teze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.