'West Ham werkt aan terugkeer Premier League-publiekslieveling'

Reacties

N'Golo Kanté staat in de serieuze belangstelling van West Ham United. De Londense club zou een bod van zo'n 24 miljoen euro hebben uitgebracht op de 33-jarige middenvelder van Al-Ittihad. Beide clubs zouden welwillend tegenover een deal staan.

'West Ham werkt aan terugkeer Premier League-publiekslieveling'
© Pro Shots

Zo meldt The Guardian. Kanté, die in Engeland naam maakte als stofzuiger bij Leicester City en Chelsea, toonde op het EK met Frankrijk aan dat hij nog altijd een factor van belang kan zijn op het hoogste niveau. In Oost-Londen zou Kanté de opvolger worden van Kalvin Phillips, die vorig jaar weinig indruk maakte als huurling van Manchester City en wiens koopoptie daarna ook niet gelicht werd.

Julen Lopetegui, de nieuwe manager van The Hammers, zou Kanté al langere tijd bewonderen en had hem ook naar Real Madrid willen halen in de korte tijd dat de Spaanse trainer voor de groep stond in het Bernabéu. In Engeland boekte Kanté grote successen: in 2016 (Leicester) en 2017 (Chelsea) won hij er met zijn ploegen de landstitel. In dat tweede jaar werd hij ook verkozen tot speler van het jaar in de Premier League. Op Stamford Bridge won Kanté voorts de Champions League, FA Cup en Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.