Wieffer vreest voor Bijlow: 'Het zag er niet heel goed uit'

Reacties

Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer sprak weinig hoopvolle woorden over teamgenoot Justin Bijlow, die zondagmiddag uitviel met een blessure. Volgens Wieffer gaat het om een kuitblessure.

Wieffer vreest voor Bijlow: 'Het zag er niet heel goed uit'
© Pro Shots
AZ
AZ
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Voor Bijlow ging het in de eerste helft mis tijdens de opbouw, kort daarna ging hij op het gras zitten en barstte hij in tranen uit. Bijlow werd vervangen door Timon Wellenreuther, het is onduidelijk hoe ernstig de blessure is.

Wieffer denkt dus niet dat het goed nieuws wordt. 'Het was iets met zijn kuit. Ik hoop dat het meevalt, maar het zag er niet heel goed uit zoals ik hem net zag. Het lijkt me verschrikkelijk. Ik hoop dat het meevalt voor hem, ook voor ons als team', sprak de maker van de enige goal tegen AZ uit na de wedstrijd.

Ook trainer Arne Slot sprak zich uit over Bijlow na het duel in Alkmaar. 'Hij is ontzettend teleurgesteld. Hij speelde een bal en toen voelde hij dat het in zijn kuit schoot. Iedereen die in deze fase van het seizoen geblesseerd raakt, weet welke mooie wedstrijden eraan komen en is dus teleurgesteld. Voor Justin is dat in het kwadraat. Het is ongelooflijk fijn dat hij over een geweldige mentaliteit beschikt, hij gaat ook hier weer sterker uitkomen', denkt Slot na de wedstrijd tegen AZ.

'Het was niet goed', aldus Wieffer over die wedstrijd. 'Daar kunnen we omheen draaien, maar dat was niet zo. Als team hebben we goed gevochten. We hebben vaak goed gespeeld en niet gewonnen, nu is het andersom. Dan heb ik liever dit. AZ zette goed druk, daar hadden we moeite mee. Daarna gingen we veel lange ballen spelen en dan wordt het vechtvoetbal. Vanuit daar moet je kansen zien te creëren', maar dat ging lastig.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.