Willem II en Vitesse kunnen niet scoren

Willem II en Vitesse hielden elkaar negentig minuten lang in evenwicht: 0-0. Met het punt klommen de Tilburgers tot boven de rode streep.

Hoogstaand was het duel niet. In de eerste helft was de wedstrijd zelfs gezapig. Maar naarmate de tijd wegtikte probeerde zowel Willem II als Vitesse verwoed op de openingstreffer te jagen. Het leverde een spannende partij op in Tilburg.

Inzet mocht er dan genoeg zijn, in de wedstrijd ontbrak het wel aan grote scoringsmogelijkheden. Geert den Ouden en Delano Hill waren gevaarlijk namens de thuisploeg, terwijl Fred Benson en Theo Janssen een paar goede kansen kregen voor de Arnhemmers. Benson was het dichtst bij een treffer, maar Said Boutahar werkte een kopbal van de speler van Vitesse uit het doel.