Wingback Willem II duikt op in het shirt van topclub uit Dubai

Reacties

Valentino Vermeulen staat op de nominatie om te vertrekken bij Willem II. De rechtervleugelverdediger ontbrak woensdag op de training en krijgt de ruimte om een transfer te maken. Al-Wasl lijkt de belangrijkste gegadigde om Vermeulen over te nemen.

Wingback Willem II duikt op in het shirt van topclub uit Dubai

Een opvallend gezicht op het veld van RKSV Wittenhorst. Gehuld in het geel van Al Wasl stapte Vermeulen het veld op voor een oefenduel met Umm-Salal (0-3). Willem II had de 23-jarige verdediger toestemming gegeven om eerder op de dag de training te skippen en zich bij de grootmacht uit de Verenigde Arabische Emiraten te melden.

Navraag leert dat Vermeulen mag vertrekken uit Tilburg en zich mag laten zien bij Al-Wasl. De club uit Dubai kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen en bekerwinnaar in de Verenigde Arabische Emiraten en belegt momenteel een trainingskamp in Nederland. Eerder deze maand oefende Al-Wasl nog tegen Ajax.

Op de eerste foto maakt Vermeulen zich klaar voor een inworp

Geen toekomst
Duidelijk is dat in Tilburg geen toekomst is weggelegd voor Vermeulen, die in de winterstop van het seizoen 2022/23 transfervrij overkwam van het tweede elftal van Borussia Dortmund. In anderhalf jaar tijd kwam Vermeulen tot 21 wedstrijden in het shirt van Willem II. In vijftien van die duels kwam hij als invaller binnen de lijnen. 

Dat was nog zonder Vermeulen, die woensdag dus de kans kreeg om de leiding van Al-Wasl te overtuigen van zijn kwaliteiten. Lukt dat, dan moet de zevenvoudig landskampioen met een afkoopsom over de brug komen. Het contract van Vermeulen bij Willem II loopt namelijk nog een jaar door. Het is niet bekend op welk bedrag de club inzet. 

Spelersprofiel

V. Vermeulen


Geboortedatum:
20 juli 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Eindhoven
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.