'Wish you were here': spelers en staf Feyenoord richten zich tot eigen aanhang

Reacties

Feyenoord moet het dinsdag tijdens het Champions League-duel met Lazio doen zonder de steun van de eigen aanhang. Op social media laten de spelers en staf weten de support toch te voelen.

'Wish you were here': spelers en staf Feyenoord richten zich tot eigen aanhang
Lazio
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

De Romeinse autoriteiten besloten geen supporters van Feyenoord te verwelkomen. Dat is het gevolg van ongeregeldheden bij het Europa League-duel tussen AS Roma en de Rotterdammers in het seizoen 2014/15. Toen vonden rellen plaats en raakte onder meer de Barcaccia-fontein beschadigd. Sindsdien mag Feyenoord geen uitsupporters meer meenemen naar de Italiaanse hoofdstad.

Dat de wedstrijd om 21.00 uur wordt afgetrapt zonder uitsupporters, wil niet zeggen dat de spelers de eigen aanhang vergeten. 'Feyenoorders, jullie zijn er helaas niet bij, maar we voelen jullie support. We gaan ervoor vanavond!', schrijft de club op social media. De spelers poseren met een grote banner met de tekst 'Wish you were here'.

Dat sluit aan op de kaart die Feyenoord onlangs verzond aan supporters met een kaart voor uitwedstrijden. Ook die werd begeleid met de tekst 'Wish you were here'. 'Helaas moeten we het zonder jou doen in Rome, maar we weten dat je achter ons staat en voelen jouw support. Wish you were here, Feyenoord 1', stond op de kaart.

Return
In Stadio Olimpico kan Feyenoord goede zaken doen met betrekking tot Europese overwintering. De regerend landskampioen weet hoe het is om van Lazio te winnen. In De Kuip werden de Italianen twee weken geleden op een 3-1 nederlaag getrakteerd.

'Het kan zomaar weer de avond van Santiago Giménez worden'
UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 30 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.