Witte rook aanstaande: De Ligt neemt alvast afscheid van Bayern München

Reacties

De transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United nadert zijn afronding. De verdediger heeft via social media alvast afscheid genomen van Bayern München.

Witte rook aanstaande: De Ligt neemt alvast afscheid van Bayern München
© Pro Shots

De Ligt gaat samen met Noussair Mazraoui van Duitsland naar Engeland. De twee oud-Ajacieden zijn daar al: het is een kwestie van tijd voordat de clubs de duodeal zullen bevestigen.

Via Instagram heeft De Ligt alvast een voorschot op de witte rook genomen. 'Ik wil iedereen bedanken voor de liefde en de steun', schrijft hij aan de Bayern-aanhang. 'Ik heb twee geweldige jaren gekend bij deze prachtige club. Het was een eer om voor een club als Bayern te spelen. We hebben samen geweldige momenten meegemaakt en die herinneringen zullen altijd bij me blijven.'

'Bedankt voor twee geweldige jaren', besluit De Ligt zijn afscheidsboodschap. 'Ik wens Bayern veel succes met het winnen van nog veel meer titels, zoals Bayern altijd heeft gedaan. Mia San Mia.'

De Ligt speelde in twee jaar tijd 73 officiële wedstrijden voor Bayern, dat de verdediger in de zomer van 2022 had overgenomen van Juventus. In Duitsland werd eerder deze dinsdag nog vol onbegrip gereageerd op de beslissing van Bayern om de Oranje-international te verkopen.

'Mazraoui en De Ligt hadden zonder Ten Hag nooit bij Manchester United gespeeld'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.