Wolfsburg: 'Laat Milan maar komen voor Dzeko'

VfL Wolfsburg noemde Edin Dzeko 'niet te koop', maar heeft de deur naar het geïnteresseerde AC Milan opengezet.

Wolfsburg: 'Laat Milan maar komen voor Dzeko'

'Ik heb gehoord dat Milans vice-voorzitter Adriano Galliani op weg naar Wolfsburg is', reageerde Wolfsburg-directeur Jürgen Marbach in WAZ op de geruchten uit Italië. 'Met een club als AC Milan zullen we natuurlijk in gesprek gaan.'

Wolfsburg had eerder te kennen gegeven niet te willen praten over een transfer van Dzeko. In antwoord op een fax van AC Milan had de Duitse kampioen die boodschap schriftelijk bevestigd.

Maar er is toch enige ruimte voor onderhandelingen, zo blijkt uit de woorden van Marbach. Mogelijk denkt Wolfsburg de hoofdprijs te kunnen krijgen voor Dzeko. AC Milan zou meer dan dertig miljoen euro moeten neerleggen voor de Bosnische spits, die nog tot 2011 vastligt.

Vagner Love (CSKA Moskou) en Mladen Petric (Hamburger SV) staan als vervangers op het lijstje van Wolfsburg. 'Jong, internationaal ervaren, betaalbaar en zonder sterallures', somde Marbach de verlangde competenties op.

Yoshito Okuba komt niet in aanmerking. De Japanner, die nog een contract had tot 2011, keert na een half jaar terug naar zijn vaderland. De aanvaller kwam afgelopen seizoen tot negen wedstrijden voor VfL Wolfsburg, waarvan één als basiskracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen