Wrexham ontvangt open sollicitatie: 'Ik zou uit mijn pensioen terugkeren'

Reacties

De aantrekkingskracht van Wrexham AFC lijkt geen grenzen te kennen. Hal Robson-Kanu is zelfs bereid om gratis voor de koploper van de National League te spelen. Wrexham United verleidde eerder dit jaar doelman Ben Foster tot een terugkeer uit zijn voetbalpensioen.

Wrexham ontvangt open sollicitatie: 'Ik zou uit mijn pensioen terugkeren'
© Pro Shots

Wrexham staat aan de vooravond van een terugkeer in het Engelse profvoetbal. Het sprookje van de club uit Wales, geleid door Hollywood-sterren Rob McElhenney en Ryan Reynolds, trekt enorm veel aandacht. Niet op de laatste plaats omdat de veertigjarige Foster zich vorige maand bij de club aansloot. De ex-doelman van onder meer Newcastle United tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Het is nog maar de vraag of Foster ook volgend seizoen nog bij Wrexham onder contract staat. Gebeurt dat, dan krijgt de routinier mogelijk gezelschap van Robson-Kanu. De 33-jarige voormalig international van Wales, vooral bekend vanwege zijn doelpunt tegen België in de kwartfinale van EURO 2016, is zelfs bereid gratis voor The Red Dragons te spelen.

Robson-Kanu stopte twee jaar geleden na het beëindigen van zijn dienstverband bij West Bromwich Albion, maar ziet een doorstart wel zitten. 'Ik zou uit mijn pensioen terugkeren om volgend seizoen voor Wrexham te spelen', reageerde de spits onder een Instagram-post van Reynolds. 'Daarnaast ben ik bereid mijn salaris af te staan aan een goed doel dat de fans mogen kiezen.'

Op de drempel van de League Two
Of het inderdaad zo ver gaat komen, blijft afwachten. Mocht Robson-Kanu inderdaad aansluiten bij de lijstaanvoerder, dan lonkt een avontuur in de League Two. Met nog twee wedstrijden te gaan verdedigt Wrexham een voorsprong van vier punten op naaste achtervolger Notts County. Zaterdag kan het kampioenschap worden binnengesleept.

Spelersprofiel

H. Robson-Kanu


Geboortedatum:
21 mei 1989
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Wales
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
West Bromwich Albion Under 23
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.