Yamal laat zichzelf gewoon zien op Barça-training na steekpartij vader

Reacties

Lamine Yamal heeft donderdagochtend de training hervat bij Barcelona. Het supertalent had zware uren achter de rug, nadat bekend was geworden dat zijn vader was neergestoken bij een ruzie op een parkeerplaats. De aanwezigheid van Yamal op de training is voor Spaanse media bevestiging van de geruchten dat zijn vader buiten levensgevaar is.

Yamal laat zichzelf gewoon zien op Barça-training na steekpartij vader
© Pro Shots

De Spaanse kranten La Vanguardia en Marca brachten woensdagavond naar buiten dat de vader van Yamal was neergestoken op een parkeerplaats in Mataró, een stad in de buurt van Barcelona. De 35-jarige Mounir Nasraoui zou na een ruzie zijn aangevallen met een mes. Hij werd daarna overgebracht naar een ziekenhuis, volgens Sport heeft Yamal inmiddels telefonisch contact gehad met zijn vader en besloot hij om gewoon te trainen bij Barcelona.

Volgens de sportkrant was de sfeer gemoedelijk op de training. De teamgenoten van Yamal steunden de zeventienjarige aanvaller volop. Barcelona start komende zaterdag aan het nieuwe seizoen in La Liga met een uitwedstrijd tegen Valencia. Yamal, die deze zomer Europees kampioen werd met Spanje en op het EK geen enkele wedstrijd miste, zou ook tegen Valencia kunnen starten.

Valencia
Valencia
1 - 2
Barcelona
Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.