Zidane op zijn hoede, Neymar denkt terug aan superstunt

Reacties

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane weet dat het na de 3-1 overwinning op Paris Saint-Germain in de achtste finale van de Champions League nog lang niet gespeeld is tussen de twee Europese grootmachten. De Fransman kijkt alvast vooruit naar het duel in zijn geboorteland.

Zidane op zijn hoede, Neymar denkt terug aan superstunt

Aan de hand van Cristiano Ronaldo werd woensdag PSG opzij gezet in Madrid, de Portugees was goed voor twee doelpunten. In de slotfase liep De Koninklijke verder uit, maar Zidane beseft dat een doortocht naar de laatste acht geen zekerheidje is. 'We zullen echt nog moeten strijden in een wedstrijd vol intensiteit. Het is nog lang niet voorbij, er zijn nog negentig minuten te spelen', voorspelt hij op de afsluitende persconferentie.

Neymar
Wie als geen ander beseft dat het in de Champions League nooit zomaar voorbij is, is Neymar. De Braziliaan speelde vorig seizoen uitgerekend tegen PSG een hoofdrol in een memorabele comeback van Barcelona. Na een 4-0 verlies in Frankrijk werd in Camp Nou zowaar met 6-1 gewonnen, waardoor Barcelona zich alsnog plaatste voor de kwartfinale.

'Het wordt een zware opgave, maar niets is onmogelijk', stelt Neymar tegenover Braziliaanse media. 'Afgelopen jaar zat ik met Barcelona in een veel slechtere situatie en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Ik hoop dat we dat kunstje dit jaar ook kunnen flikken. We moeten het beter doen willen we Real Madrid uitschakelen.'

Op 6 maart staan PSG en Real Madrid tegenover elkaar in Parijs.

'PSG mist de leiders die Real Madrid met Ronaldo en Ramos wel heeft'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.