Zwager Paris Hilton maakt op 45-jarige leeftijd profdebuut

Reacties

Courtney Reum heeft zijn debuut gemaakt in het profvoetbal. Leuk voor hem, zul je denken. Maar Reum is de zwager van de Amerikaanse actrice Paris Hilton. En wat zijn debuut extra bijzonder maakt, is dat Reum 45 jaar oud is.

Zwager Paris Hilton maakt op 45-jarige leeftijd profdebuut
© Screenshot
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Reum maakte zondag zijn debuut voor de hekkensluiter van het tweede niveau van Portugal: Länk FC Vilaverdense. Courtney Reum is de broer van Carter Reum, een Amerikaanse acteur die vooral bekend is van zijn huwelijk met Paris Hilton. Hij viel vijf minuten voor tijd in bij Länk FC Vilaverdense, thuis tegen SCU Torreense.

Het opvallende is dat Courtney Reum al 45 jaar oud is. Dat zit als volgt. Courtney Reum is een Amerikaanse ondernemer en productontwikkelaar, waarmee hij een flink vermogen heeft opgebouwd. Onlangs investeerde hij flink in de noodlijdende Portugese club. In ruil daarvoor kreeg hij de kans om zijn droom waar te maken. Courtney Reum mag zich vanaf nu officieel profvoetballer noemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.