Antony viert eerste Premier League-goal van seizoen op bijzondere wijze

Reacties

Antony heeft dan eindelijk zijn eerste Premier League-treffer van het seizoen te pakken. De aanvaller van Manchester United vierde zijn goal tegen Burnley zaterdag uitgebreid. Helaas voor hem leverde zijn doelpunt uiteindelijk geen overwinning op.

Antony viert eerste Premier League-goal van seizoen op bijzondere wijze
© Viaplay
Manchester United
Manchester United
1 - 1
Burnley
Burnley

Antony wachtte lang op een doelpunt in de Premier League en kreeg dit seizoen regelmatig kritiek omdat hij zo weinig direct betrokken is bij goals van United. Zaterdag was het dan zo ver, nadat hij profiteerde van een fout in de verdediging van Burnley en de score opende.

De Braziliaan stopte de bal vervolgens onder zijn shirt, wat duidt op heugelijk familienieuws. Daarna kreeg hij vanaf de tribunes ook nog een plucheversie van Sonic the Hedgehog aangereikt. Waarom Antony het figuur uit de gamereeks van Sega in de lucht hield, is niet helemaal duidelijk. Hoelang Sonic al klaarlag voor de aanvaller is evenmin niet zeker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Antony
Meer over Antony
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.