Absurde omhaal: Osimhen haalt met wereldgoal spotlights bij Icardi weg

Reacties

Victor Osimhen is de grote ster van Istanbul. De Nigeriaanse spits baarde opzien met zijn stap naar Galatasaray, maar wordt al op handen gedragen door de fans. Zaterdag stuntte hij met een waanzinnige omhaal.

Absurde omhaal: Osimhen haalt met wereldgoal spotlights bij Icardi weg
© beIN Sports
Antalyaspor
Antalyaspor
0 - 3
Galatasaray
Galatasaray

Er was dit seizoen sowieso al weinig aan Galatasaray te doen. Met 22 punten uit acht competitiewedstrijden stond er geen maat op de regerend landskampioen. Op bezoek bij Antalyaspor denderde het rustig door. Met dank aan de twee superspitsen.

Eigenlijk was het de beurt aan Mauro Icardi. De Argentijn mocht beginnen, terwijl Osimhen op de bank zat. Icardi leverde, want de spits maakte twee treffers en ging bij een 0-2 voorsprong vlak voor tijd naar de kant. Toch was het weer die dekselse Osimhen die de show van hem stal.

Osimhen was in drie competitiewedstrijden al bij vier treffers betrokken en had bij Antalyaspor een minuut of twaalf nodig om iedereen versteld te doen staan. Met een acrobatische omhaal joeg hij de bal in het doel, waardoor het in blessuretijd nog 0-3 werd. Op excentrieke wijze vierde de Nigeriaan de treffer, terwijl Icardi het met een glimlach vanaf de bank aanzag.

Klik eerst op de tekst boven de video om het doelpunt van Osimhen te bekijken

Süper Lig

Stand Süper Lig 2024/2025

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
9
8
1
0
27-8
+19
25
2
Samsunspor
8
6
0
2
14-7
+7
18
3
Beşiktaş
7
5
2
0
15-5
+10
17
4
Fenerbahçe
7
5
1
1
16-5
+11
16
* Actueel tot en met 19 okt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.