ADO laat Van der Sande transfervrij naar Schotland vertrekken

Reacties

Jort van der Sande (28) staat aan de vooravond van een buitenlands avontuur. De aanvaller lijkt ADO Den Haag op korte termijn in te gaan ruilen voor Dundee United, bevestigen ingewijden aan VI.

ADO laat Van der Sande transfervrij naar Schotland vertrekken
© Pro Shots

De spits kwam pas een jaar geleden over van NAC Breda, dat hem transfervrij naar de club liet vertrekken. Van der Sande schoot uit de startblokken, maar de relatie met trainer Darije Kalezic vertroebelde in de tweede seizoenshelft. Dat resulteerde in het feit dat Van der Sande zich vaker dan hem lief was op de reservebank terugvond.

Nu heeft de spits, die ook als aanvallende middenvelder kan spelen, een uitweg gevonden. Dundee United heeft zich namelijk voor Van der Sande gemeld en zelfs al een persoonlijk akkoord met de international van Bonaire bereikt. ADO is ondanks een doorlopende verbintenis tot medio 2026 bereid mee te werken aan een transfervrij vertrek naar Tannadice.

Voor Van der Sande komt met de transfer naar de Schotse Premiership een langgekoesterde wens om in het buitenland te spelen ter vervulling. Na tien seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie zegt hij die competitie nu vaarwel en voegt hij na FC Den Bosch, FC Eindhoven, NAC en ADO nu voor het eerst een club buiten Nederland toe aan zijn curriculum vitae.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Dundee United
Meer over Dundee United
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer Premiership
Meer over Premiership
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.