Akanji verwart assistent-scheidsrechter met Bernardo Silva

Reacties

Manuel Akanji baarde woensdagavond opzien in het Champions League-duel met Inter (0-0). De verdediger speelde de bal zo over de zijlijn. 'Ik dacht dat het Bernardo was', legde de Zwitser later uit.

Akanji verwart assistent-scheidsrechter met Bernardo Silva
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Manchester City
Manchester City
0 - 0
Internazionale
Internazionale

Manchester City stond woensdag ouderwets rond te tikken toen Akanji de bal plots over de zijlijn speelde. Er was geen teamgenoot in de buurt. Na de wedstrijd legde de voormalig speler van Borussia Dortmund verantwoording af. Hij gaf de schuld aan het nieuwe shirt van The Citizens.

'Ik vind het shirt heel mooi, maar ik was wel in de war. Ik dacht op een gegeven moment dat de assistent-scheidsrechter op de zijlijn Bernardo Silva was, dus ik passte de bal naar hem', lachte Akanji voor de camera van beIN Sports. 'Maar verder vind ik het tenue heel mooi. Ik kan niet wachten tot we er vaker in zullen spelen.'

Manchester City droeg tegen Inter speciale shirts om de dertigste verjaardag van het album Definitely Maybe van Oasis te vieren. De Gallagher-broers van Oasis zijn uitgesproken City-fans en met het shirt brengt de club een eerbetoon aan de twee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.