Albanië-speler komt met excuses na spreekkoren

Reacties

Mirland Daku is door het stof gegaan en heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag na de remise tegen Kroatië. De Albanees uitte na afloop spreekkoren over Noord-Macedonië.

Albanië-speler komt met excuses na spreekkoren
© Pro Shots
Kroatië
Kroatië
2 - 2
Albanië
Albanië

Dat ligt gevoelig vanwege de spanningen tussen de landen. Na het 2-2 gelijkspel greep Daku (26) een megafoon, waarna hij spreekkoren over Noord-Macedonië inzette. De UEFA is inmiddels een onderzoek naar de situatie gestart.

'Ten eerste ben ik iedereen dankbaar die ons heeft gesteund in de goede en moeilijke momenten tijdens het EK', opent Daku op zijn Instagram-pagina. 'Net als bij iedereen zijn de emoties soms op een ander niveau. Het effect van de wedstrijd heeft zijn tol geëist. Het is menselijk om te vergeven en ik voel de verplichting om mijn excuses aan te bieden aan iedereen die gekwetst is.'

Albanië maakt nog kans op de volgende ronde op het EK, maar moet aanstaande maandag normaal gesproken wel winnen van Spanje.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Europees Kampioenschap

Stand Groep B Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Spanje
3
3
0
0
5-0
+5
9
2
Italië
3
1
1
1
3-3
0
4
3
Kroatië
3
0
2
1
3-6
-3
2
4
Albanië
3
0
1
2
3-5
-2
1
* Actueel tot en met 2 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.