Alex Ferguson wil wedden met 'idiote journalist'

Alex Ferguson had er even genoeg van, al die vragen over de toekomst van Cristiano Ronaldo aan de vooravond van de Champions League finale die Manchester United woensdag in Moskou speelt tegen Chelsea. Een hardleerse journalist moest het ontgelden.

Alex Ferguson wil wedden met 'idiote journalist'

Cristiano Ronaldo vertelde vorige week nogal bijdehand dat journalisten maar tot na de Champions League-finale moesten wachten om meer te weten te komen over zijn toekomst én of er een transfer naar Real Madrid in het verschiet lag. Zijn loslippige opmerking beheerst sindsdien tal van media, vooral de Spaanse.

Ferguson had er dinsdag schoon genoeg van toen journalisten maar bleven doorvragen, ondanks dat Man Uniteds algemeen directeur David Gill eerder die dag al nadrukkelijk had verzekerd, dat de Portugese topscorer nog een contract voor vier seizoenen heeft en aanstaande zomer niet zal vertrekken.

'Je krijgt toch een hoop idioten tegenover je in deze ruimte', verzuchtte Ferguson luidkeels na een nieuwe vraag van een Spaanse reporter. 'Als jij wil wedden dat Cristiano Ronaldo naar Real Madrid gaat, wil ik best met jou wedden. Ik zal een heel grote weddenschap met je aangaan', mopperde de Schot nors.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen