Cristiano Ronaldo zaait onrust: 'Wacht tot na de finale'

'Ik ben gelukkig hier, maar laten we afwachten wat er na de Champions League-finale gebeurt.' Cristiano Ronaldo voetbalt nog bij Manchester United, maar lijkt te hinten naar een Spaans avontuur.

Cristiano Ronaldo zaait onrust: 'Wacht tot na de finale'

De aanvaller, die voor het tweede opeenvolgende seizoen is uitgeroepen tot beste speler van de Premier League, bezorgde de Spaanse en Engelse pers extra werk door zijn uitspraken in een interview met het Spaanse televisiestation Antena 3.

Zoals vaker werd de Portugees ondervraagd over de niet aflatende belangstelling van Real Madrid. Voorzitter Ramón Calderón wil hem met alle geweld inlijven en de koploper van het ESM Gouden Schoen-klassement hield zich ditmaal niet op de vlakte.

'Laten we zien wat er gebeurt na de Champions League-finale.' Een zin die de komende week voor genoeg mediaberichten zal zorgen in beide landen. Komende woensdag staat Man United in de eindstrijd tegenover Chelsea.

Ronaldo had tijdens het verdere interview weinig opzienbarends gezegd. 'Ik ben gelukkig hier (op Old Trafford, red.). Maar wie weet wat er in de toekomst gebeurd. Ik weet dat Real Madrid onder de indruk is van hoe ik speel, en ik weet dat andere clubs in Spanje ook van mijn spel gecharmeerd zijn. Ik heb al miljoenen keren gezegd dat ik zou willen spelen in Spanje.'

'Maar dromen en realiteit komen niet altijd overeen', voegde hij daaraan toe. Waarna de 23-jarige international nogmaals nadrukkelijk meldde dat hij het erg naar zijn zin heeft in Manchester.

Bekijk hier al onze video's