'Alexander-Arnold wil FC Nantes kopen en brengt eerste bod uit'

Reacties

Trent-Alexander Arnold heeft naar verluidt een bod gedaan op Ligue 1-club FC Nantes. Met dat nieuws komt L'Equipe ​​​​​​​vrijdagochtend.

'Alexander-Arnold wil FC Nantes kopen en brengt eerste bod uit'
© Pro Shots

De interesse van de 25-jarige rechtsback in het kopen van Nantes zou zijn aangewakkerd door de interesse van vader Michael Arnold, die de belangen van zijn zoon behartigt via een in Londen gevestigde investeringsmaatschappij in de Franse sportmarkt. Het zou niet de eerste keer zijn, aangezien Alexander-Arnold al een minderheidsaandeelhouder is van het Franse Formule 1-team (Alpine).

Alexander-Arnold zou eerder geïnteresseerd zijn geweest in het kopen van AS Saint-Étienne en Le Havre. Waldemar Kita, momenteel eigenaar van Nantes, zou vermoeid zijn geraakt door de financiële problemen in Nantes en daarom van de club afwillen. Kita zou het grootste deel van zijn verliezen willen terugverdienen, wat het voor Alexander-Arnold moeilijk zou maken om aan zijn eisen tegemoet te komen. Nantes heeft alle overnamegesprekken met de international van Engeland en zijn familie tot nu toe ontkend.

Op 31 juli nam Kylian Mbappé een andere Franse club in bezit: SM Caen, de huidige nummer zestien in de Ligue 2.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.