Almere City verlost Real-huurling en VVV-Venlo van elkaar

Reacties

Almere City FC heeft Mink Peeters en VVV-Venlo van elkaar verlost. De aanvaller wordt door de Jupiler League-club voor de rest van het seizoen gehuurd van Real Madrid.

Almere City verlost Real-huurling en VVV-Venlo van elkaar
© Twitter @vvvvenlo

De Nederlandse belofte werd sinds het begin van dit seizoen gehuurd van De Koninklijke, maar in Limburg kwam hij niet uit de verf. De negentienjarige maakte slechts één keer minuten, in het bekerduel met Blauw Geel '38. Peeters hoopt dat hij in Almere wel minuten gaat maken. 'Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en ik hoop bij Almere City FC de volgende stappen te zetten in mijn carrière.'

Hoofdtrainer Jack de Gier is verheugd met de komst van het talent. 'Mink past met zijn ambities goed bij de ambities van de club. Wij zijn content met het feit dat wij het aankomende half jaar over hem kunnen beschikken', laat de oefenmeester weten via de officiële kanalen.

In november gebeurde er nog iets opvallends in Venlo: Peeters werd voor drie dagen verbannen. Hij kreeg deze straf van de club omdat hij in zijn vrije tijd extra trainingen volgde bij een externe trainer. Stan Valckx, manager voetbalzaken, reageerde destijds furieus. 'Zonder dat wij kunnen monitoren wat hij doet. Dat hij dan ook nog aangeeft dat hij bij VVV niet genoeg aan zijn techniek kon werken, is helemaal niet handig. Dan zet je onze trainers in hun hemd.'

Peeters doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in 2012 de overstap naar Ajax. Twee jaar later vertrok hij van De Toekomst naar Real Madrid, waar hij in augustus 2017 nog een contract voor drie seizoenen tekende. Vervolgens vertrok hij (zonder succes) naar Venlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.