Ancelotti denkt dat Real Madrid geen vervanger voor Benzema nodig heeft

Reacties

De kans is klein dat Real Madrid nog een spits aan de selectie gaat toevoegen. Na het vertrek van Karim Benzema lijken de opties voorin bij de Madrilenen beperkt, maar Carlo Ancelotti ziet voldoende mogelijkheden.

Ancelotti denkt dat Real Madrid geen vervanger voor Benzema nodig heeft
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Jarenlang was Benzema een vaste waarde in de punt van de aanval bij Real Madrid. Na zijn vertrek naar Al-Ittihad was bij velen de verwachting dat Real Madrid een grote naam zou aantrekken als vervanger. Ancelotti denkt echter dat dat niet nodig is. 'In de voorbereiding hebben we veel doelpunten gemaakt, het probleem was eerder verdedigend', liet hij weten op een persconferentie.

'We hebben inderdaad geen nieuwe spits meer gehaald, maar we zijn erg sterk voorin. We hebben genoeg opties. Joselu speelt erg goed en Brahim Diaz is een optie die tussen de linies kan spelen.' Ancelotti is dan ook duidelijk als hij de vraag krijgt of Real nog een nieuwe aanvaller gaat halen. 'Ik denk het niet, want ik ben erg tevreden met deze ploeg.'

De twee meest recente wedstrijden verloor Real Madrid: met 3-1 van Juventus en met 3-0 van Barcelona. Daarvoor won Real Madrid met 2-0 van Manchester United en met 3-2 van AC Milan. 'Ik heb veel goeds gezien tijdens de voorbereiding en iedereen is erg verbonden. Ik weet niet hoeveel goals we gaan maken, maar we hebben veel spelers die dat kunnen.'

Real Madrid start de competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao. Ancelotti experimenteerde in de oefenduels met een systeem met twee spitsen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.