Argentinië-trip Messi wekt woede bij PSG-directeur Leonardo

Reacties

Lionel Messi staat bij Paris Saint-Germain buitenspel, maar vertrekt wel doodleuk naar Argentinië voor WK-kwalificatieduels. Voor PSG-directeur Leonardo is dat lastig te verteren.

Argentinië-trip Messi wekt woede bij PSG-directeur Leonardo
© Pro Shots

Messi bleef zaterdag tegen Girondins de Bordeaux weer aan de kant. Knieklachten weerhielden hem ervan om na zijn absentie in de Champions League in de Ligue 1 wel in actie te komen. Ondanks de fysieke ongemakken pakt Messi wel het vliegtuig naar Argentinië voor de interlands tegen Brazilië en Uruguay.

Dat steekt bij PSG, dat liever ziet dat de steraanvaller in de Franse hoofdstad verder werkt aan zijn herstel. 'We zijn het niet eens dat een speler vertrekt vanwege interlandverplichtingen, terwijl die in onze ogen niet fit is of herstellende is', zegt Leonardo in Le Parisien. 'Het is niet logisch. Voor dit soort situaties moet de UEFA regels opstellen.'

Het gaat niet alleen op voor Messi. Het geldt ook voor Leandro Paredes, die op de weg terug is van een dijbeenblessure maar wel is opgeroepen voor de Argentijnse nationale ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.