Atlético doelpuntloos zonder Falcao, Agüero en Forlán

Atlético Madrid is de Spaanse competitie begonnen met een teleurstellend gelijkspel in eigen huis. Osasuna sleepte door een doelpuntloze remise een puntje weg uit Madrid. De thuisploeg moest het zondagmiddag doen zonder miljoenenaankoop Radamel Falcao (foto) en steraanvaller Diego Forlán.

Atlético doelpuntloos zonder Falcao, Agüero en Forlán

Doepuntenmaker pur sang Falcao, de opvolger van de naar Manchester City vertrokken Sergio Agüero, is nog niet volledig fit en moest nog verstek laten gaan. Forlán, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Internazionale, kan bij trainer Gregorio Manzano niet op een basisplaats rekenen en behoorde niet tot de wedstrijdselectie.

Door de afwezigheid van de twee spitsen en het vertrek van Agüero is de doelpuntenschaarste bij Atlético, bij wie Thiebaut Courtois onder de lat startte, enigszins te verklaren. Omdat ook Osasuna de ban niet kon breken, eindigde het duel zonder treffers.

Met het toekomstige debuut van de Colombiaan, die overkwam van FC Porto, hopen de Madrilenen wel de eerste treffer van het seizoen te laten aantekenen. Op zondag 11 september is Valencia, dat zaterdag wel won, de opponent. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's