Aubameyang tekent in historisch kasteel in Tegelen bij Saoedische club

Reacties

Pierre-Emerick Aubameyang heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Al-Qadsiah. Dat deed de 35-jarige spits in Tegelen, waar de Saoedische promovendus een trainingskamp belegt.

Aubameyang tekent in historisch kasteel in Tegelen bij Saoedische club
© Screenshot X @alqadsiah

Aubameyang bevindt zich in de herfst van zijn carrière, maar behoorde vorig seizoen nog tot de uitblinkers van Olympique Marseille. De Franse club wilde graag door met de aanvaller uit Gabon, die tot zeventien doelpunten en acht assists kwam. Aubameyang had andere plannen en gaf de voorkeur aan een vertrek naar het Midden-Oosten.

Opvallend genoeg signeerde Aubameyang zijn contract in Nederland. Al-Qadsiah verblijft sinds deze week in Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen, dat onder de rook van Venlo ligt. In het historische kasteel verbond Aubameyang zich tot medio 2026 aan Al-Qadsiah. De Saoedische promovendus legde eerder de Belgische doelman Koen Casteels al vast.

Nieuw hoofdstuk
Op de digitale kanalen van Al-Qadsiah laat Aubameyang weten uit te kijken naar zijn nieuwe avontuur, dat hem de nodige oliedollars oplevert. 'Het is tijd om een nieuw hoofdstuk te starten. Ik heb het advies van mijn vader gevolgd. Hij heeft me gemaakt tot de speler die ik ben.'

Overigens is Al-Qadsiah gul met het delen van beelden uit de omgeving van Venlo. De Saoedische club plaatst de laatste dagen regelmatig dronebeelden vanuit Limburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.