Belgische EK-doelman verkast naar Saoedi-Arabië

Reacties

Koen Casteels zet zijn loopbaan voort bij Al-Qadsiah. De 31-jarige doelman, met België actief op het aanstaande EK in Duitsland, maakt de overstap naar de Saudi Pro League vanaf VfL Wolfsburg.

Belgische EK-doelman verkast naar Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Casteels tekent voor drie jaar bij de kampioen van het tweede niveau in Saoedi-Arabië afgelopen seizoen. De sluitpost stond al sinds januari 2015 op de loonlijst bij Wolfsburg, dat hem in eerste instantie een halfjaar uitleende aan Werder Bremen.

Bij afwezigheid van Thibaut Courtois is Casteels de eerste keus onder de lat bij België. De andere goalies in de selectie van De Rode Duivels zijn Matz Sels (Nottingham Forest) en Thomas Kaminski (Luton Town).

Afgelopen seizoen werd het doel van Al-Qadsiah verdedigd door Joel Robles, die in Europa onder andere bij Leeds United, Atlético Madrid en Everton onder contract stond. 

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.