AZ bedankt vertrekkende hoofdsponsor op bijzondere manier

Reacties
AZ bedankt vertrekkende hoofdsponsor op bijzondere manier
© AZ
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Twaalf jaar lang was AFAS Software de hoofdsponsor van AZ, maar aan het einde van het seizoen komt daar een einde aan. De Alkmaarders staan daar op een mooie manier bij stil.

AZ sluit het reguliere seizoen komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk en de spelers zullen dan in een speciaal 'bedankshirt' in actie komen. In het tricot zijn de thuisshirts van de afgelopen twaalf seizoenen verwerkt. Het shirt is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en hier te bestellen.

AFAS prijkt sinds 2010 op de borst van het AZ-shirt. De naamgever van het stadion en trainingscomplex speelde een belangrijke rol in de wederopstanding van de Alkmaarders, die momenteel vijfde staan in de Eredivisie en hopen dat zij de play-offs nog kunnen ontlopen. Daarvoor zal in de slotweek van het seizoen FC Twente gepasseerd moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.