Balotelli wordt met open armen ontvangen in Milaan

Een en al blijdschap in Milaan door de komst van Mario Balotelli (22). De veelbesproken spits zal woensdag zijn overgang van Manchester City naar AC Milan bekrachtigen met zijn handtekening en dat leidde tot grote vreugde bij zijn toekomstig teamgenoten.

Balotelli wordt met open armen ontvangen in Milaan

'Welkom Mario, ik ben zo blij met zijn komst', twitterde mede-international Stephan El Shaarawy direct na de bekendmaking van de transfer ter waarde van twintig miljoen euro. De clubtopscorer haalde ook maar even de haardracht van het enfant terrible aan. 'Wij zijn de gebroeders hanenkam', aldus de spits.

Ook een andere concurrent van Balotelli sprak zijn vreugde uit. 'Balotelli is een fantastische speler en we zullen er alles aan doen om hem zich hier thuis te laten voelen', aldus Robinho. 'We ontvangen hem met open armen. Ik verwacht dat hij een fantastisch seizoen tegemoet gaat hier.'

Mede door de komst van Balotelli ziet Robinho de toekomst rooskleurig in. 'Er zijn nog heel wat duels te spelen en wij kunnen nog wel een plaatsje of wat stijgen', aldus de aanvaller van de nummer vijf van Italië.

ShirtsHoewel Balotelli nog een medische keuring moet ondergaan (woensdag), loopt zijn kersverse nieuwe werkgever al vooruit op de toekomst. In de shop van de Milanese grootmacht zijn al shirts met de naam van Balotelli erop te bestellen. Mogelijk kan er met die verkoop al een deel van de transfersom van twintig miljoen euro worden terugverdiend.

Door de transfer zal Balotelli in Milaan teamgenoot worden van de Nederlanders Urby Emanuelson en Nigel de Jong. Laatstgenoemde is nog maanden uit de roulatie met een achillespeesblessure.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen