'Barça vraagt buitensporig veel voor Ronaldinho'

AC Milan en Ronaldinho zijn het al meer dan een week eens, maar of de Braziliaanse international daadwerkelijk van Barcelona naar de Rossoneri verhuist, lijkt twijfelachtig gezien de woorden van Silvio Berlusconi, de scheidend voorzitter van de Italiaanse club.

'Barça vraagt buitensporig veel voor Ronaldinho'

In een interview met Radio Radio vertelt Berlusconi dat Barça een 'excessief bedrag' vraagt voor de gewezen wereldvoetballer. 'Wij willen dat hij komt en hij wil naar Milaan, maar Barcelona heeft een bedrag gevraagd dat wij buitensporig noemen', vertelt de voorzitter over de onderhandelingen met de Spaanse club.

Eerder had vice-voorzitter Adriano Galliani al verklaard dat Milan nog ver verwijderd was van een akkoord met Barcelona. Volgens Italiaanse media zou de Milanese club twintig miljoen euro hebben geboden voor Ronaldinho en Gianluca Zambrotta. De Catalanen zouden vijftig miljoen euro willen incasseren. Overigens zouden ook Internazionale en Manchester City zeer geïnteresseerd zijn in de 28-jarige aanvaller.

In hetzelfde vraaggesprek bevestigde Berlusconi dat hij aftreedt als voorzitter van Milan, omdat hij onlangs de verkiezingen heeft gewonnen en als premier van Italië zal gaan werken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen